Heidi Holmlund

Om mig

Jag är en glad och pigg filur som tycker om skönheten i livet. Jag nöjer mig inte med att bara tala om det vackra, utan jag vill kunna uppleva skönheten runt om mig. Jag älskar att klä upp mig i högklackat och kort men jag har lärt mig att högklackat rimmar illa med att ligga ute i naturen i alla väder- och vindförhållanden.

Jag njuter av att samla lite jord mellan tårna och under naglarna. En sotfläck på näsan från brasveden och håret får gå sin egen väg med några barrspännen i. Naturen håller mig i balans och är min inspirationskälla. Naturen för mig på nya äventyr där jag kan utmana mig själv och experimentera med min trogna vän kameran.

Att kameran är ett redskap, som jag försöker lära mig behärska – ett intressant evighetsprojekt. Min ambition inom bildskapandet är att försöka hitta min egen väg och det betyder att jag måste ta risken att gå vilse ibland för att sedan hitta hem igen. När jag inte är ute i naturen arbetar jag på min egen hårsalong En Casa.

Där har jag varje dag möjlighet att skapa vackra personporträtt i verkligheten. Jag leker med former, färger, olika hårtyper, ansiktsdrag och olika personligheter. Mitt mål i hårsalongen är det samma som jag har bakom kameran: Att komponera ett personporträtt där allt faller på plats.